Varför?

http://www.oprah.com/media/20081001_tows_99balloons

Mina tårar rinner, vill inte ta slut. Fast det var ett tag sen dom gjorde sig påminda så det är okej. Hur kan världen vara så Grym? Lilla Ebba, Lilla Vide, Lilla Minna och Lille Eliot, bara några av alldeles för många. Alla dessa små underverk födda med en förödande sak gemensamt, Trisomi 18. Varför ska man födas för att dö? Det gör vi iofs allihopa. Fast skillnaden är ju att vi inte vet när och hur vi ska dö. Dessa små barn var dömda att dö innan dom ens fått smak på livet.

Fast Ebba har det bättre där hon är nu, eller? Jag vill gärna tro det iaf. Skulle jag gå här hemma och tro så där "vuxet" att när man dör så blir allt svart, man finns bara inte mer då skulle vardagen vara outhärdlig. Jag måste få hålla tanken vid liv och trösta mig själv att Ebba "finns", hon finns någonstans. På en plats mer underbar och fantastisk än den vi lever kvar i. Hon är lycklig nu, fri och frisk. Sen hälsar hon på oss ibland här hemma när hon lyckas slita sig ifrån allt skoj och lek dom små änglarna håller på med hela dagarna. -Vi har ett busigt litet spöke här hemma, säger Storebror. Det tror jag oxå, ett busigt litet spöke som kollar till oss och blåser i lite extra luft i Mammas simring så den inte sjunker.

Kommentarer
Postat av: Malin F

Å jag gråter jag med! Ebba och Vide springer hand i hand i sommarlandet och busar med alla dom andra små söta! Där är det saftkalas varje dag... Kram vännen!

2009-02-24 @ 19:03:28
Postat av: Linda

Jag kan bara komma på ett ord... Och de är Wow!!!

Hoppas, hoppas att de kommer att gå bra för er!!!

Ät en chokladkaka varje Lördag, de blir man glad av(iallafall innan o under tiden man äter den), o de får man göra på lördagar... Ganska kokko är jag, men lite måste man ju skoja ;-)

Kram från mig!

2009-02-24 @ 21:16:59
URL: http://valkommenlinda.blogspot.com
Postat av: Sandra

Jo då det hade du visst, om det kan hjälpa mot något som man kan bli av med så hade du nog oxå gjort det ;)

Kram & god natt

2009-02-24 @ 22:09:09
URL: http://sansa84.webblogg.se/
Postat av: Cecilia Erikson

Tårarna rinner, av sorg för er skull och även för glädjen i det lilla plusset. Världen kan vara så otroligt grym och samtidigt så underbar, hur det funkar är det nog ingen som har grepp om.

Viskar ett litet grattis och håller tummarna.

Nu är det er tur!

//Kram

2009-02-24 @ 23:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0