Halvtid......

Dagarna rullar på i en rasande fart, känns inte som att man får nått gjort.
Men men man gör ju sitt bästa för att vara den ideala människan. Jobbar, betalar skatt, kör så lite bil som möjligt, städar och tvättar.

På torsdag är det dags för 3:dje Ultraljudet. "Silverryggen" (faderns namn på filuren i magen) har ju visat sig ogilla att bli fångad på bild. Så nu är det dags för ett nytt försök. Fast efter Barnmorskans kommentar sist så går jag här och inbillar mig både det ena och det andra..
Sambon kan inte följa med på torsdag och min kära mor hade ingen möjlighet att vara ledig så min underbara farmor ska följa med och hålla handen. Hon tycker det ska bli jättespännande, sånt där fanns ju inte på hennes tid.

Fick även reda på att jag ärvt min "halvkassa" livmoder efter lilla farmor.. *ler* Jaja, nått ska man la ärva.

Påsken har varit lugn och städad. Mest legat i soffan och blegat på tv medans snön fallit och vinden vint runt knutarna. Sjukt sugen på att festa och klä upp mig..... Men men det får väl vänta i nått år eller så.. *suck*

Näpp nu ska jag krypa ner i sängen, vill läsa i boken men då fastnar man bara och somnar alldeles för sent.
Håller på å läser en bok om Stockhoms undre värld som heter Snabba Cash. Riktigt fräck. man blir så där förbannad när man läser den...

Ha det Bäst.

(Jag har drömt flera gånger den sista tiden att det bor en liten Ebba i magen..!?!)
Så spännande!!!!!
Trött Tröttare Tröttast...

Det är sjukt tärande på nerverna att vara så himla trött som jag är HELA TIDEN!!
Helt otroligt nöjd med att för tillfället själv kunna bestämma när och hur mycket jag vill jobba.

Gårdags kvällen spenderades uppe på Billinge hus. Ice Racing. Min Morfar är med och annordnar och hade fått en bunte med fribiljetter så jag, mamma och Fabbe begav oss iväg, påpälsade och inte vidare förväntansfulla.
Men ack så kul det var. Helt sjukt spännande. Och Fabian var helt galen, i nästan 3 timmar stog han som klistrad vid banan och tittade. Förutom när dom plogade isen emellanåt då var det raska steg till närmsta snöhög. Tog en bra stund innan jag tillslut lyckades somna när jag kom hem, låren var stelfrusna.

På lördag är det dags, då ska Veronica på Stadt och svänga dom lurviga (belive me dom e LURVIGA).
Var ett bra tag sen, men i ärlighetens namn hur kul är det att ta bilen och parkera utanför Stadt och veta att man ska köra den hem oxå..!?!? Nåja, vad är väl en bal på slottet....
Blir säkert kul ändå.
Fast min överbeskyddande sambo skulle nog helst se att jag var sängliggande tills det är dags att föda.
Roligt det där med killar och graviditeter.. Helt plötsligt så ska dom börja bry sig om en.. *ler*

Nepp nu ska jag krypa ner i sängen och läsa ut min bok medans Fabbe ser på barnprogram.
Imorgon fyller Tony år. Men just nu orkar jag inte ta tag i nån städning.. Skjuter det på framtiden!


Solen skiner Himlen är blå...

Som sagt var så är jag helt kass på sånt här... Att skriva och göra det regelbundet, ja rent utav kanske varje dag som en del klarar av.. Rosor till er!
Att läsa andras bloggar är superkul fast känns ju inte riktigt rättvist när man inte har nått att bjuda tillbaka med.

Hur som helst så har jag en jäkla beslutsångest. Långt hår eller kort hår??!?!?
Var ju och klippte mig på Preben för ett tag sen (som jag brukar) var bara det att denna gången blev det rent av för jävla fult så jag kommer NO MORE besöka dom. Har gett det ett par veckor nu för att försöka trivas i det men det är helt omöjligt.. (kan vara gravhormoner oxå kanske, för det är inte möe som e bra nu).

Men men åter till problemet. Ska min kära kusin få sätta i hårförlängning åt mig eller ska jag försöka få tag i en klipptid innan lördag...!? På lördag så är det ju nämligen redan dags för återträffen på Stadt.
Jaja, får väl sova på saken.

Jobbade natt tors och fre så min helg har mest tillbringats i sängen.
Där spenderar jag min mesta tid skall tilläggas.
Faan jag som trodde förlossningar var jobbigt.... Detta är ingen dans på rosor..
Längtar tills det är dags och man kan få känna sig normal igen och då ska tilläggas att jag bara är i v16, så jag har en lååååååång väntan framför mig.. Eller vi! Jag och Täng alltså...*ler*  
Men jag ska faan inte klaga som min kära sambo säger.. Och han tycker absolut att vi ska skaffa en till direkt när den här är ute... Öööhhh.. LÄTT FÖR HAN ATT SÄGA..

Nepp nog om det.
Nu ska jag lägga mig i sängen å läsa. Imorgon ska det jobbas natt igen.

RSS 2.0