Ny Dag....

.....Nya Möjligheter! Idag har jag två saker på schemat. Utvecklingssamtal med Fabian och sedan Psykologen. Missar tyvärr Mattelektionen kl 13, den krockar med psykologtiden och jag menar verkligen tyvärr. Vill inte komma efter, jag bara MÅSTE ha det där G-betyget annars blir jag knäckt. Hösten-10 så ska ju jag och Micaela börja plugga till SSK har vi bestämt, det är ett av mina stora mål här i livet. 

Ska bli spännande att se vad psykologen säger idag. Antagligen *hoppas hoppas* så kommer vi lägga upp en plan. Mina nerver lär ju hinna gå sönder X antal ggr innan denna resan är över. Så jag hoppas hon hjälper mig att kontakta Barnmorska, specialistMV och att jag omgående får komma och göra ett Ultraljud för att "på riktigt" få se om det finns nått där inne.  

Kommentarer
Postat av: Micaela

Tråkigt med mattten.. men annars får vi läsa den ihop till våren ;-)Hoppas det går bra hos psykologen idag!Kram

2009-02-25 @ 09:15:40
URL: http://zmicca.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hoppas du får en bra dag!!

Kram

2009-02-25 @ 10:09:08
URL: http://misshannie.blogg.se/
Postat av: tinkerbellan

hoppas hoppas hoppas allt kommer gå bra med den nya graviditeten.. Jag håller verkligen tummar o tår..

2009-02-25 @ 10:21:09
URL: http://tinkerbellan.webblogg.se/
Postat av: Elin Härling

Åh gumman!!! Nu ska det gå bra med liten i magen, fast visst är det svårt att tänka såå.. Även om det visade sig att på UL att Tindra hade lite fostervatten, så är det inte "bara" det som jag är rädd för i denna graviditeten, Visst är det en stor del, Men efter att ha hängt i "änglarummet" och läst en massa så har jag nu fått instinken om hur mycket som kan gå fel, Det räcker inte med de där 12 säkra veckorna.. För min del kommer jag inte känna mig säker fören den dagen jag har liten hos mig, och får höra att allt är bra.. Visst måste du få gå på flera täta kontoller om du vill det nu.. Såå, du tror att det är en lillebror i magen hos er!! Själv så tror jag här, med tanke på hur jag mår och hur magen vuxit, så är det hela mer likt Tindra graviditeten än den med Hampus, så där för skulle jag tro på en liten flicka igen.. fast det skrämmer mig mycket att så mycket är likt.. Kram

2009-02-25 @ 11:48:44
URL: http://www.harling.panatet.se
Postat av: Jessica

Synd på matten, men jag hoppas kursen går vägen ändå.

Jag hoppas också på att du snart får komma till specialistmödravården och får lägga upp en plan inför denna graviditet. Du behöver all stöd du kan få.

Kram

2009-02-25 @ 14:49:47
Postat av: Micaela

Jajjemän.. alltid! :-)

Får bara missas vid giltiga skäl ;-)Kram

2009-02-25 @ 22:11:37
URL: http://zmicca.blogg.se/
Postat av: zandra

Thanks=) Försöker lära mejj lite men de är ju så klurigt med kodmallar hit och stilmallar dit.. men de är bara & testa sig fram!! Lycka till med matten!! kraam

2009-02-25 @ 22:20:44
URL: http://justarrived.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej!

Vi gick igenom kapitel 2 idag, det var faktiskt inte alls svårt, det kommer du klara galant. Säg till om det är nåt du vill veta om det!!

Kramar

2009-02-25 @ 22:55:19
URL: http://misshannie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0