FAMILJEN ANNORLUNDA???

Med risk för att förmodligen "provocera" någon så bara måste jag skriva om det innan det bubblar ut ur öronen på mig. Jag antar att det var några som såg programmet: FAMILJEN ANNORLUNDA igår..!? Det gjorde INTE JAG!

Nu kommer det bli mycket svordommar och förmodligen "svårläst" men ni som inte har nått bättre för er kan ju läsa vidare.

Jag blir så arg på detta programmet, så arg att jag inte ens klarade av att se på det.. Familjen Annorlunda..??
Det är väl inget annorlunda med att skaffa 10 ungar... Det enda det är är IDIOTISKT. Hur kan dessa 10 barn nånsin kunna känna sig älskade och speciella när dom dygnet runt delar mammas och pappas uppmärksamhet med 9 andra.. Jag hoppas verkligen inte programmet gjort som media och framställt familjen som "Hjältar".
HJÄLTAR
va F*n skojjar dom med mig eller...

Jag ska tala om för er vilka föräldrar det är som är Hjältar, det är dom vars barn inte finns fysiskt i familjen. Det är dom mammorna och papporna som hållt sitt barn i famnen medans det tagit sitt sista andetag, mammor som vetat om att bäbisen dom just ska till att krysta ut redan lämnat livet. Hjältar är dom pappor som bäddat ner sin älskade och efterlängtade son eller dotter i en vit kista och sen bärt ut den till graven. Hjältar är dom syskon som trots att dom inte kan "se" och "ta" på sitt syskon ändå är stolta syrror eller brorsor.
Familjen som resten av livet kommer sakna ett barn, som firar födelsedag utan att se förändringen år från år. Familjen som för alltid kommer få brottas med en massa frågor utan svar. Familjen som bara kan fantisera om hur deras dotter/son skulle se ut eller vem hon/han skulle bli mest likt.
DÄR HAR NI FAMILJEN ANNORLUNDA.

Att skaffa 10 barn borde rent utav vara FÖRBJUDET.

Kommentarer
Postat av: zandra

Du är utmanad!

http://justarrived.blogg.se/2009/february/utmaning.html#comment

2009-02-03 @ 23:36:03
URL: http://justarrived.blogg.se/
Postat av: Johanna

Du är så bitter och avundsjuk så det är sorgligt. Det lyser igenom ALLT du skriver både här och på familjeliv. Dom har nog tid, lust och kärlek till ALLA ska du se. Jag känner många stora familjer och oj vad härliga dom är! Bekymra dig inte så mycket över hur andra har det, jobba mer med dig själv istället. Det är inget annorlunda med att ha förlorat ett barn, tragiskt visst, men inte mer. Life goes on.... gäller bara att du inser det själv. Ditt barn lär inte komma tillbaka för att du hatar alla andra med barn.

2009-02-04 @ 07:33:21
Postat av: Maria

Kära Johanna! Låter snarare som det är du som är bitter. Att du ens kan med att skriva en sådan kommentar till en msk som just nu genomlider sitt livs största sorg. Life goes on...Vad i hela friden vet du om det? Så enkelt och fruktansvärt banalt kan man bara skriva om man inte själv har upplevt det som vi på änglarum på FL har. Jag följer också de trådar som bloggaren skriver i på FL och har inte på något sätt märkt av den bitterhet du beskriver och jag läser ALLA inlägg på tråden för daglig tröst för jag VET hur det känns. Kom igen med ditt fördömande när du har samma erfarenhet.Fram tills dess - lägg av! Inse att ditt liv inte är andras och lämna folk i sorg i fred!

2009-02-04 @ 09:21:54
Postat av: Lisa

Allvarligt talat Johanna...Hur faan kan du bara med???

Sitta här å skriva saker till någon som du inte har en jävla aning om!!

Veronica är jävligt stark som jobbar vidare med sin förlust...å som är jävligt rak och ärlig och vågar skriva precis vad hon tänker här! Att Du som säkert aldrig varit i hennes situation sitter här å berättar för henne hur hon ska hantera sin situation är ju för faan sjukt!!Tror alla som känner Veronica vet att hon inte alls hatar alla barn...Hon hatar inga barn! Hon har bara haft de tufft och de köper alla i hennes omgivning!!Åhhhh va arg jag blir...sicket folk!!!

2009-02-04 @ 09:28:40
URL: http://mylifeonlyforyou.wordpress.com
Postat av: mia holm

Hej ja har missat något... Människor som skriver dåant elakt måste uppleva själv för att förstå och inse vad du igentligen pratar om.. Min mor har 6 syskon visst kan man älska alla sina barn men visst finns de orättvisor men de kan även vara så om man är två eller om man är styvsyskon osv.

Till donnan som kommentara säger jag bara Jävla RÄPA!!! PS: bjurru på kaffe nån dag hemma eller:)

2009-02-04 @ 18:36:59
URL: http://perzonlig.blogg.se/
Postat av: anna

Hej veronica. Änlamamma från fl här.

Ville bara skicka en kommentar här och en stor kram.Och till dig Johanna:

Jag skulle mer än gärna ge dig den smärta och sorg jag känner inför min döde son. Jag skulle gärna ge dig den upplevelsen jag upplevt.

Jag skulle mer än gärna plocka bort alla tårar från veronicas hjärta och ge dem till dig.

Vet du varför?

För det är inte såna människor som HON och JAg som förtjänar en sådan ohygglig smärta i och med att förlora våra barn.

Utan det är sådana folk som du som är så jävla elaka som förtjänar att få smaka på er egna medicin.

Ingen förtjänar att förlora ett barn men du förthänar fan ett uns av det vi känner inför denne helvetes resa vi gjort och gör.

Skärp dig människa för fan!

2009-02-04 @ 22:20:43
URL: http://blaoga.blogspot.com
Postat av: Bea

Johanna: Du skriver "jobba med dig själv istället". Vad gör du här inne och på alla andras bloggar? Börjar att jobba med dig själv istället. Du om någon verkar vara i stort behov av det som hoppar på människor som går igen en svår sorg.

Skämmes ta mig fan.

2009-02-04 @ 22:20:57
URL: http://tretrappor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0