......................

Antar att personer som kommenterar anonymt och elakt vill att jag ska bli ledsen. Så jag kan la bjuda på den och erkänna att jag blir verkligen jätteledsen. Hoppas det får dig/er att må bättre.


Kommentarer
Postat av: Jessica

F*N vad förbannad jag blir!!!!Signatur anonym jag anser att du är feg som är anonym och kommer med så konstiga kommentarer och påhopp och kan inte ens stå för dem. Ska du komma med en massa påhopp på vad du "tycker" om Veronica?? Du verkar tro dig vara förmer, men ditt beteende säger så tvärtemot. Tycker det är så lågt.

Har du inget vettigt att säga så kan du hålla dig borta. Jag tycker dina inlägg säger mer om dig än om Veronica.Till Veronica vill jag säga att jag tycker du verkar vara en varm människa med glimten i ögat och som kämpar på trots din oerhört stora förlust. Jag förstår ju att sånt här tar på dig, jag bara önskar att du slapp sånt här.

Många varma kramar

2009-02-12 @ 15:00:33
Postat av: tinkerbellan

förstår jävlar inte vinken med att kommentera anonymt.. kan man inte stå för vad man tycker o känner o visa vem man e kan man lika gärna hålla käften o inte kommentera alls.. fega jävla idioter e det.. snacka om meningslösa folk

2009-02-13 @ 07:43:56
URL: http://tinkerbellan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0